Special New Music | Piese noi de la Nas, Logic, Lupe Fiasco, Nu Genea, ROA, Imagine Dragons, Porridge Radio și nu numai!

  de [email protected] | 9 August 2021, 6:45 PM | Cultură | Muzică

  0

  Legenda vie a rapului, Nas, revine în centrul atenției cu „King’s Disease II”, continuarea albumului lansat în 2020. Ascultăm mai jos două piese noi ale artistului newyorkez, a doua featuring Eminem și EPMD. Avem mai multe noutăți acum din sfera hip-hop decât de obicei: de la CMPND, TrueMendous feat. Masta Ace, Logic și Lupe Fiasco, dar și altele mai diverse de la Nu Genea feat. Célia Kameni, Susana Baca, POP. 1280, Porches, Hayden Thorpe, Unknown Mortal Orchestra, ROA, Imagine Dragons, Porridge Radio, Leisure, Dotwish și Julian.

  Ascultă-le separat în lista de mai jos, ori în Playlist-ul YouTube, AICI.

  Nas – Rare

  Nas feat. Eminem & EPMD – EPMD 2

  CMPND – Weaintplayin

  TrueMendous feat. Masta Ace – Emmett Till

  Logic – See You Space Cowboy

  Lupe Fiasco – Teach A Man To Fish

  Nu Genea feat. Célia Kameni – Marechià

  Susana Baca – La Herida Oscura

  POP. 1280 – Not Too Deep

  Porches – Okay

  Hayden Thorpe – Parallel Kingdom

  Unknown Mortal Orchestra – That Life

  ROA – 100+

  Imagine Dragons – Wrecked

  Porridge Radio – You Are a Runner and I Am My Father’s Son

  Leisure – Mesmerised

  Dotwish – Puzzlebox

  Julian – Peace in chaos

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.