Special New Music | Piese noi de la arădenii Groovernatores, Surorile Osoianu, Imagine Dragons, Hurts, Eminem & Conway și mulți alții

  de [email protected] | 28 iunie 2020, 8:10 PM | Cultură | Music

  0

  Trupa arădeană Groovernatores există din 2016, în urmă cu trei ani a scos primul videoclip („Bun rămas”), iar ultimele luni a scos mai multe piese noi, ultima fiind „Flori de Mai”. Despre ei vom auzi cu siguranță mai multe în perioada următoare și îi vom putea auzi și live săptămâna viitoare, pe 3 iulie, la Terasa Flex. În ediția din această săptămână a Special New Music mai avem noutăți și de la Surorile Osoianu (cu un videoclip realizat de PlayStation România pentru promovarea jocului „The Last of Us Part II”), Seether, Ray LaMontagne, Imagine Dragons, Hurts, Eminem & Conway, Tory Lanez, Medium, Doves, Celeste, Biig Piig, Howling, HÆLOS, Hooverphonic, The Flaming Lips și Bent Arcana.

  Ascultă-le separat în lista de mai jos, ori în Playlist-ul YouTube, AICI.

  Groovernatores – Flori de Mai

  Surorile Osoianu – Prin valea umbrei morții

  Seether – Dangerous

  Ray LaMontagne – Roll Me Mama, Roll Me

  Imagine Dragons – All For You

  Hurts – Suffer

  Eminem & Conway – Bang

  Tory Lanez – Stupid Again

  Medium – Life After Death

  Doves – Carousels

  Celeste – I Can See The Change

  Biig Piig – Switch

  Howling – Lover

  HÆLOS – Unknown Melody

  Hooverphonic – Summer Sun

  The Flaming Lips – My Religion Is You

  Bent Arcana – Misanthrope Gets Lunch

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.