Special New Music (8 – 14 iunie 2015)

  de [email protected] | 14 iunie 2015, 3:48 PM | Muzică

  0

  Vara ne-a lovit în plină figură… și ne place! După același model, Special Arad vine cu ultimele noutăți în materie de muzică bună, cu speranța că efectul va fi cel puțin la fel de pozitiv.

  Iată recomandările Special New Music pentru săptămâna 8 – 14 iunie: piese noi de la Blur, A$AP Rocky ft. Rod Stewart, Miguel & Mark Ronson, trupa românească Eyedrops, All Tvvins, Dead Fox, John Newmanm, SOAK, Ben Howard, Family of the Year, Neffa și nu în ultimul rând, noutăți de la greii muzicii rock, Slipknot și Motörhead!

  Blur – Ong Ong

  A$AP Rocky ft. Rod Stewart, Miguel, Mark Ronson – Everyday

  Eyedrops – Prezent

  All Tvvins – Too Young To Live

  Dead Fox – Courtney Barnett

  John Newman – Come And Get It

  SOAK – Blud

  Ben Howard – Small Things

  Slipknot – Killpop

  Motörhead – Thunder & Lightning

  Family of the Year – Hero

  Neffa – Sigarette

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.