Special New Music (5 – 11 noiembrie 2018). Piese noi de la Muse, FiRMA, Kovacs etc. și… o relansare aniversară de la The Beatles!

  de [email protected] | 12 noiembrie 2018, 6:35 PM | Cultură | Music

  0

  Începem lista cu noutățile muzicale din săptămâna trecută cu… The Beatles(!), o remasterizare, mai exact, a piesei „Back In The U.S.S.R.” din anul 1968, asta pentru că au trecut exact 50 de ani de când trupa legendară a lansat „albumul alb” (celebrul album cu o copertă albă și fără titlu), care – ați ghicit – beneficiează acum de o relansare. Continuăm cu piese 100% noi de la Muse, FiRMA & Ana Blandiana, Kovacs, Balthazar, Andrea Ramolo, The Score, Imagine Dragons, Foster The People, Ian Brown, J Mascis feat. Dina Martina și King Princess.

  The Beatles – Back In The U.S.S.R. (2018 Mix)

  Muse – Algorithm

  FiRMA & Ana Blandiana – Dacă ne-am ucide unul pe altul

  Kovacs – Mama & Papa

  Balthazar – Fever

  Andrea Ramolo – My oh My

  The Score – Stronger

  Imagine Dragons – Bad Liar

  Foster The People – Worst Nites

  Ian Brown – First World Problems

  J Mascis feat. Dina Martina – Elastic Days

  King Princess – Pussy Is God

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.