Special New Music (3 – 9 decembrie 2018)

  de Tomck@t | 9 decembrie 2018, 9:25 PM | Cultură | Music

  0

  Los Unidades, adică Coldplay undercover

  Am lipsit o săptămână, dar nicio grijă: recuperăm acum tot ce e de recuperat în materie de muzică nouă și demnă de ascultat din ultimele două săptămâni! Avem, așadar, o piesă nouă de la Subcarpați – care revine cu un nou sound… am zice inedit, ca să nu spunem ciudat (feat. Helen); Steve Gunn are o nouă baladă, la fel și Billie Eilish; după trei ani de pauză revine duetul Broken Bells (colaborarea între James Mercer din trupa The Shins și Brian Burton); trupa lui Andy Shauf, Foxwarren, lansează o nouă piesă de pe primul album discografic al formației; de nicăieri a mai apărut o trupă aparent nouă, numită Los Unidades (nimeni alții, de fapt, decât cei de la Coldplay, care și-au ales un alt nume pentru acest proiect experimental feat. Pharrell Williams & Jozzy); are o piesă nouă și The Faint, și Anteros, și Pedro The Lion, iar Joshua Homme (solistul trupei Queen of The Stone Age) și C.W. Stoneking fac un cover excelent după o clasica colindă de Crăciun, „Silent Night”.

  Subcarpați feat. Helen – Animalul Din Mine

  Steve Gunn – Stonehurst Cowboy

  Billie Eilish – Come out and play

  Broken Bells – Shelter

  Foxwarren – To Be

  Los Unidades & Pharrell Williams feat. Jozzy – E-Lo

  The Faint – Child Asleep

  Anteros – Fool Moon

  Pedro The Lion – Model Homes

  Joshua Homme & C.W. Stoneking – Silent Night

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.