Special New Music (29 aprilie – 5 mai 2019)

  de [email protected] | 5 mai 2019, 6:46 PM | Music

  0

  Cam greu s-au adunat piesele pentru weekend-ul acesta, la fel de greu cum se apropie vremea frumoasă (că de vară, deocamdată, nici nu poate fi vorba, din câte se pare). Revenim cu Special New Music după o pauză de fix o lună, așadar, iată ce noutăți au mai apărut pe scena muzicală în tot acest timp: avem piese noi de la Of Monsters and Men, Billie Eilish, Rhye, Calexico and Iron & Wine, Logic feat. Eminem, The National, Rammstein, ProleteR, Dark Morph, Faye Webster și Big Thief.

  Of Monsters and Men – Alligator

  Billie Eilish – bad guy

  Rhye – Needed

  Calexico and Iron & Wine – Midnight Sun

  Logic feat. Eminem – Homicide

  The National – Hairpin Turns

  Rammstein – Radio

  ProleteR – Please Please Please

  Dark Morph (Jónsi & CM Hausswolff) – Beka Yalo

  Faye Webster – Right Side of My Neck

  Big Thief – Century

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.