joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Special New Music (27 septembrie – 3 octombrie)

  de Tomck@t | 5 octombrie 2014, 1:16 PM | Muzică

  0

  Pink Floyd lansează pe 10 octombrie noul și mult așteptatul album, „The Endless River”, după o pauză de 20 de ani. Noul disc al trupei britanice conţine cântece originale, niciodată lansate, compuse în timpul înregistrărilor pentru „The Division Bell”, al 14-lea şi totodată ultimul album de studio al grupului… asta până acum. Până să avem însă primul single extras și un videoclip oficial de pe noul album, trupa ne prezintă un demo al piesei ce dă titlul albumului.

  În aceste condiții, restul pieselor recomandate pentru această săptămână par să fie inutile… dar nu e chiar așa. Avem, totuși, câteva track-uri foarte bune: Ombladon revine cu o piesă nouă, „M**e Garda”, Woodkid cu un cover vocal pe instrumentalul compozitorului Max Richter, plus piese noi de la Banks, Robin Schulz, Cage The Elephant, Grouplove, Echosmith și NONONO cu câte două piese, una acustică și una mai veche cu o lună, dar nedifuzată încă, atât cât ar merita… și, era să uităm de Prince… care a lansat un nou cântec, „Funkroll”. Cam ciudată muzichie, după părerea noastră, dar poate o să vă placă vouă.

  Pink Floyd – The Endless River

  Ombladon – M**e Garda

  Woodkid feat. Max Richter: ‘Embers’ – The Golden Age

  BANKS – Beggin For Thread

  Robin Schulz ft. Jasmine Thompson – Sun Goes Down

  Cage The Elephant – Cigarette Daydreams

  Grouplove – I’m With You

  Prince – Funkroll

  Echosmith – Cool Kids

  NONONO – Fire Without A Flame (Acoustic)

  NONONO – Jungle

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.