marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Special New Music (23 – 29 septembrie 2019) | Piese noi de la The Raconteurs, Snoop Dogg, Christina Aguilera, Broken Bells și nu numai

  de Tomck@t | 29 septembrie 2019, 9:23 PM | Muzică

  2

  Avem în această săptămână piese noi de la The Raconteurs (trupa lui Jack White, direct cu două piese noi), Hemlock Ernst (proiectul rap al lui Samuel T. Herring din trupa Future Islands), Snoop Dogg (cu un remix al piesei „Red Right Hand” de Nick Cave, muzica din genericul serialului „Peaky Blinders”), Pomplamoose ft. Sarah Dugas (cu un mashup al pieselor „Sweet Dreams” de Eurythmics și „Seven Nation Army” de The White Stripes), revine și Christina Aguilera cu o piesă nouă, Temples, The Band (cu o variantă alternativă a piesei „Rag Mama Rag”, la aniversarea a 50 de ani de la lansare), trupa americană Broken Bells, iar ultimele două vin din sfera hip-hop românesc, Basska și Deliric cu Silent Strike.

  The Raconteurs – Now That You’re Gone / I’m Your Puppet

  Hemlock Ernst – Down

  Snoop Dogg – Red Right Hand

  Pomplamoose ft. Sarah Dugas – Sweet Dreams + White Stripes Mashup

  Christina Aguilera – Haunted Heart

  Temples – You’re Either On Something

  The Band – Rag Mama Rag (Alternate Version)

  Broken Bells – Good Luck

  BASSKA – Full Up

  Deliric X Silent Strike – Van Gogh

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.