Special New Music (2 – 8 iulie 2018)

  de Tomck@t | 8 iulie 2018, 10:30 PM | Music

  0

  Coperta albumului „I Am” de Noni Groove (design: Radu Giurgiu)

  Am avut o pauză de două săptămâni cu Special New Music pentru că motive, dar revenim acum în forță – exact așa cum revine Paul McCartney (direct cu două piese noi și un nou album în pregătire!) sau Gorillaz (care ne bombardează săptămânal cu piese noi, acum cu nu mai puțin de șapte, dintre care una e o colaborare cu Snoop Dogg!). Nu în ultimul rând, ne aduc piese noi și Florence + The Machine, Kamasi Washington și Underworld (împreună cu Iggy Pop), iar dacă parcă ai auzit de Noni Groove… nu e de mirare: este ARĂDEAN (mai exact, din Macea). Este tipul care a organizat festivalul „MaceaLand”, iar în curând intenționează să-și lanseze albumul „I Am”.

  Audiție (foarte) plăcută!

  Paul McCartney – Come On To Me

  Paul McCartney – I Don’t Know

  Noni Groove – Blak`n`White

  Noni Groove – I want you

  Gorillaz feat. Snoop Dogg & Jamie Principle – Hollywood

  Gorillaz – Tranz

  Gorillaz – Kansas

  Gorillaz – Souk Eye

  Gorillaz – Magic City

  Gorillaz – One Percent

  Gorillaz – Idaho

  Florence + The Machine – Big God

  Kamasi Washington – Street Fighter Mas

  Underworld & Iggy Pop – Get Your Shirt

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.