Special New Music (18 – 24 noiembrie 2019) | Piese noi de la DJ Shadow feat. De La Soul, Cohen, Michael Kiwanuka, Billie Eilish și mulți alții

  de [email protected] | 26 noiembrie 2019, 5:12 PM | Cultură | Music

  0

  Cu noutățile săptămânii în care România și-a (re)ales Președintele, Special New Music revine oferind o paletă muzicală extrem de bogată: hip-hop de la DJ Shadow feat. De La Soul și Mura Masa, blues poetic de la Leonard Cohen, indie rock de la Michael Kiwanuka, pop alternativ de la Billie Eilish, post-britpop melancolic specific trupei Coldplay și pop-rock ceva mai vesel de la The DogHunters, o interesantă fuziune metal-jazz de la timișorenii (!) Katharos XIII, post-punk marca Jehnny Beth, o combinație Neue Deutsche Welle-simfonic de la Amadeus Electric Quartet (cover după neamțul Falco), indie/dreampop cu care ne-a obișnuit deja Lana Del Rey, indie… ceva de la Electric Litany și… o parte mai comercialo-R’n’B/hip-hop/rock/electro-dance de la Alicia Keys în jos, să vedem, poate vă place: Big Freedia ft. Icona Pop, Ace Hood, Billy Raffoul, Grimes și Cazzette.

  DJ Shadow feat. De La Soul – Rocket Fuel

  Mura Masa – Deal Wiv It with slowthai

  Leonard Cohen – Thanks for the Dance

  Michael Kiwanuka – Light

  Billie Eilish – Everything I Wanted

  Coldplay – Daddy

  The DogHunters – Love And Let Go

  Katharos XIII – Vidma

  Jehnny Beth – I’m The Man

  Amadeus Electric Quartet – Rock Me Amadeus (Falco)

  Lana Del Rey – California

  Electric Litany – Sealight

  Alicia Keys – Time Machine

  Big Freedia ft. Icona Pop – Louder

  Ace Hood – Look In My Eyes

  Billy Raffoul – Never Be Another Like You

  Grimes – So Heavy I Fell Through the Earth

  Cazzette – Cloud 9

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.