Special New Music (10 – 16 decembrie 2019)

  de Tomck@t | 17 decembrie 2018, 6:40 PM | Music

  0

  Am ajuns și la ultima ediție Special New Music din 2018, asta pentru că în săptămâna care a început va urma clasamentul Special New Music TOP 40, cu cele mai bune 40 de piese pe care le-ați auzit în acest an, în premieră, aici, pe Special Arad.

  Până atunci, însă, mai rămânem datori cu o listă pentru săptămâna care a trecut, 10 – 16 decembrie, și avem așa: piese noi de la Jack Savoretti, Papa Roach, Warish (trupa lui Riley Hawk, fiul skateboarderului Tony Hawk), Said The Whale, Meat Puppets și Bolier ft. NBLM (BLR Remix).

  Jack Savoretti – Candlelight

  Papa Roach – Elevate

  Warish – Fight

  Said The Whale – Level Best

  Meat Puppets – Warranty

  Bolier ft. NBLM – Follow Me (BLR Remix)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.