Special Classic Movies: MERLIN

  de [email protected] | 8 noiembrie 2014, 11:15 PM | Film

  0

  O poveste clasică a luptei dintre bine și rău, cu o distribuţie de excepţie, produsă de Hallmark. Puțin diferit decât legenda puternicului vrăjitor, dar cu atât mai captivant, filmul combină magistral magia cu elemente dramatice surprinzător de realiste.

  Sinopsis: Merlin este o creaţie a vrăjitoarei Mab, însă când acesta refuză să fie conducătorul forţelor întunericului, Mab se întoarce împotriva tânărului vrăjitor. Merlin luptă cu sinistra vrăjitoare Mab, își caută dragostea de mult pierdută şi călăuzeşte paşii viitorului rege Arthur. Dar, pe jumătate om fiind, deseori greșește… 

  merlin secventa film

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.