Special Classic Movies: „Apocalipse Now”

  de Special Arad | 5 aprilie 2015, 9:36 PM | Film

  0

  Acum, când pe orice site și televiziune de știri auzim doar despre un posibil Al Treilea Război Mondial, vă recomandăm un film clasic ce poartă semnătura lui Francis Ford Coppola, fiindcă… fie că va veni sau nu războiul, înainte să izbucnească, trebuie să vezi „Apocalipse Now”, în caz că nu ai reușit până acum.

  Apocalypse Now este un film de război american din 1979, acțiunea având loc în timpul Războiului din Vietnam. În rolurile principale joacă Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall, Frederic Forrest, Sam Bottoms, Laurence Fishburne, Albert Hall și Harrison Ford.

  apocalipse now 1apocalipse now 2apocalipse now 3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.