luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Special Arad trimite la mitingul PSD de la București nu mai puțin de 20.000 de arădeni. Asta da apărare forțată a democrației!

  de O. Peniță | 6 iunie 2018, 12:23 PM | Pamflet | Topic special

  3

  „Tovarășe Nicolae Ceaușescu, județul nostru raportează, în această toamnă a anului 1988, o producție la hectar mult mai mare ca anul trecut. Creșterea este explicabilă întru-totul având în vedere că sfaturile dumneavoastră au fost respectate cu strictețe, inginerii agricoli aplicând întocmai strategia de dezvoltare stabilită și impusă de Congresul al XIII -lea al Partidului Comunist Român. Vă mulțumim, iubitul nostru conducător, că ne duceți mai departe pe cele mai înalte culmi” – cum vă sună cuvintele astea, spuse în urmă cu 30 de ani de oricare secretar de partid, din orice județ al țării? Vă sună cunoscut sau nu?

  Ei bine, nouă, decreței sau nu, ne spun multe… și de aceea ultimele știri apărute în ziarele din toată țara, ca la o comandă a „iubitului conducător”, ne dau fiori.

  I-auziți aici: „PSD Arad trimite la mitingul pentru apărarea democrației și statului de drept, de la București, 1.700 de membri de partid”, „PSD Timiș trimite la mitingul de la București 2.000 de membri”, „PSD Maramureș trimite…” ș.a.m.d.

  Serios, câți fiori vă dau aceste titluri? Mulți? Puțini?

  Sau, în contextul comunicatelor PSD de ieri și azi, la câte zeci de mii de persoane se îndreaptă spre București, nu credeți că se vor bloca drumurile?

  Aaa… s-a dat ordin de „SUS” să nu fie cumva blocate drumurile?

  Nah… așa-i la mitingul de partid, nu benevol. Dacă-i ordin, cu plăcere, că rămâi fără serviciu…

  P.S. Având în vedere că toate formațiunile politice, din 1989 până azi, au procedat la fel, noi, redacția Special Arad, am renunțat și de această dată, în ultimul moment, să mai trimitem pe cineva la București. Cică și sâmbătă nu o să fie decât niște clone ale lui Ceaușescu. Astfel că nu merită!… 🙂

   

  PSD Arad

  PSD Timis

   

  Sursa foto: revistasinteza.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.