sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Special Arad recomandă: Portalul „Aradul Meu” – o invitație la descoperirea orașului!

  de Special Arad | 31 martie 2016, 4:10 PM | Știri Arad

  1

  Mediul online găzduiește un site interesant, dedicat tuturor arădenilor aflați în toate colțurile lumii, dar și persoanelor care nu cunosc Aradul și doresc să-l descopere: aradulmeu.ro.

  Având o interfață user friendly, ușor de navigat, portalul îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a cerceta fiecare colțișor frumos al orașului. De la imagini actuale și imagini nostalgice de epocă, la recomandări de hoteluri , restaurante, magazine, obiective turistice, video-uri, publicitate, sau diferite noutăți din oraș, „Aradul Meu” e o prețioasă bază de date la îndemâna oricui.

  Pe noi ne-a „convins” conținutul ARADULUI MEU și, în consecință, am decis că trebuie să aibă un loc permanent pe Special Arad.

  aradul meu

  aradul meu 2

  aradul meu 3

  Explorează întregul site AICI

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. numai sa ascundeti bine str Marului si ferul vechi de unde emana continuu zi si noapte genocidul produs de fum si funingine de la cauciucurile de la toate vulcanizarile din Arad arse pentru a se recupera sarma si valorifica la fer vechi de pe aceasta strada ca de vor vedea…cu siguranta nu vor mai dori nici unul sa-l cunoasca!.

   +16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.