duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Special Arad nu susține editorial niciun candidat la alegerile locale din iunie 2016!

  de Special Arad | 7 aprilie 2016, 12:07 PM | Recomandările editorilor

  0

  Respectându-și cititorii și opiniile acestora, redacția Special Arad a votat și, în unanimitate, a decis să nu se implice editorial nici în campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2016.

  Totuși, contra cost, Special Arad pune la dispoziția oricărei formațiuni politice spațiu pentru publicitate electorală (banner de prezentare – fără a ni-l asuma în niciun fel și pentru care responsabilitatea revine integral cumpărătorilor), înțelegând, prin acest demers, să oferim tuturor cititorilor noștri posibilitatea de a cunoaște oferta și programele de viitor ale tuturor candidaților. Nu în ultimul rând, și ca să nu fim acuzați că am avea interese ascunse, este evident că nici partea financiară nu este una pe care s-o neglijăm, având în vedere proiectele noastre de viitor.

  Încă o dată, îi asigurăm pe toți cititorii noștri că atât pe durata oficială a campaniei electorale, dar și înainte și după, îi vom informa corect, ca și până acum, cu privire la orice aspect care privește viața cotidiană – socială, administrativă, juridică, economico-financiară, culturală și sportivă a Aradului… fără nicio discriminare – așa cum prevede legea.

  Ca o ultimă precizare, pentru o interpretare cât mai corectă, doar partidele care nu doresc să se promoveze pe Special Arad vor neglija publicul nostru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.