miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Special Arad – 2 ani! Cu 178.767 de cititori într-o singură zi, am fost cotați ieri pe locul 4 în România!

  de Special Arad | 7 aprilie 2016, 10:59 AM | Recomandările editorilor | Special | Știri Arad

  17

  Intră Tomas în redacție: „La mulți ani speciali!”. Continuă ca și cum ar vorbi cu un robot sau cu el însuși: „Avem două probleme: 1. Trebuie să le scriem cititorilor, așa cum o facem în fiecare an, că este o zi specială pentru noi; 2. Cum le explicăm tuturor că ieri, 6 aprilie 2016, Special Arad a bătut recordul de audiență al Aradului (deținut tot de noi, cu peste 55.000 de cititori), înregistrând la finalul zilei 178.767 de vizitatori unici, corecți?”. Nici nu mai contează cine i-a răspuns, dar a făcut-o așa cum o face fiecare dintre jurnaliștii de la Special Arad de doi ani încoace: „Le spunem adevărul, Tomas, le spunem adevărul.” Iar adevărul e că ieri, o știre publicată de noi – Apel disperat pe Facebook! Alertă pentru toți românii care tranzitează Ungaria și Austriaa devenit virală pe Internet, strângând, până la această oră 14.919 de distribuiri pe Facebook, fiind accesată de arădeni, de români din țară sau din afara granițelor țării.

  Special Arad împlinește astăzi doi ani de la lansarea pe piața media din Arad și, așa cum s-a dovedit în timp, nu numai. Contăm și pe „regional” și, de multe ori, am fost preluați de mari ziare și televiziuni naționale.

  Am plecat la drum cu cele mai bune intenții și dorință de a ne practica meseria în mod onest și profesionist, și putem spune, fără patetism, că le păstrăm și acum. Nu ne-a dispărut entuziasmul, nu ne-a dispărut curajul să spunem adevărul, nu ne-a dispărut motivația de a face ceea ce ne-am propus încă din clipele când discutam ce dorim să conțină această publicație.

  Nu e cazul să ne lăudăm astăzi cu realizările pe care le-am avut în acești doi ani – pot fi constatate de orice cititor, printr-o căutare atentă a subiectelor, indiferent în ce categorie încadrate, pe care le-am abordat zi de zi.

  La fel, nu e cazul, astăzi, să ne lamentăm cu lucrurile pe care ni le-am propus și ÎNCĂ nu le-am pus în practică. Ideea principală e că mergem mai departe având permanent în minte, demers și stilou, cele două CREZURI pe care le-am enunțat din prima zi a SPECIAL-ului: VALORILE PORTALULUI și CE MERITĂ ARĂDENII!

  Așadar, La MULȚI ANI tuturor jurnaliștilor, colaboratorilor, surselor, prietenilor, foștilor noștri colegi care au ales alte căi dar au participat activ la ce însemnăm astăzi, oamenilor de afaceri și firmelor care au ales să se promoveze în ziar, criticilor noștri și, evident, cititorilor SPECIAL ARAD, cei datorită cărora acest ziar are succesul de azi!

  În final, indiferent cine ești, tu sau celălalt, el sau ea, voi sau noi: CREDE  ÎN TINE și SCRIE DESPRE TINE în ziarul tău, Special Arad!

  top general trafic 6 aprilie

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Lucru Mare doamnelor si domnilor! Lucru Mare de tot!
   Să fi pe 4 național și excluzând Antena3 și Adevărul, pe 2 regional după Buna Ziua Iași. La mai mulți cititori în viitor!
   E timpul să deveniți și mai buni, punând în practică și ce „nu ați reușit să faceți”!
   Bravo Redacției! Ne mândrim cu voi!
   La Multi Ani!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.