duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Spaniol, prins cu o grenadă în bagaj, pe Aeroportul Otopeni

  de - | 14 noiembrie 2022, 6:14 PM | Naţional

  0

  Aeroportul Otopeni „Henri Coandă”

  Un spaniol, de profesie polițist, aflat pe Aeroportul Otopeni, care urma să decoleze către Malaga cu o cursă Wizz Air, a fost prins cu o grenadă de antrenament în bagaj, iar polițiștii au alertat SRI.

  Polițiștii de frontieră au descoperit grenada la controlul bagajelor și au alertat imediat ofițerii din cadrul Serviciului Român de Informații.

  „Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului internațional Henri Coandă efectuează cercetări față de o persoană, cetăţean spaniol, în bagajele căreia la controlul de securitate, pe sensul de ieşire, a fost descoperită o grenadă de antrenament. Din primele verificări rezultă că grenada nu avea încărcătură, iar persoana susţine că a uitat-o în bagaj după antrenamentele efectuate în ţara de origine. Obiectul urmează să fie ridicat de către o echipă specializată din cadrul SIAS”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

  Polițiștii fac cercetări pentru a descoperi dacă a fost încălcat regimul armelor și munițiilor. Grenada nu avea încărcătură, iar polițistul spaniol nu a fost reținut, însă a pierdut cursa către Malaga, pentru care avea bilet duminică seara, la ora 18.05.

  Sursa: adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.