Spălătoria de la Boul Roșu, amendată cu 60.000 lei de Garda de Mediu

  de Special Arad | 6 mai 2020, 5:22 PM | Știri Arad | Topic special

  8

  (foto: Garda de Mediu Arad)

  O echipă de control formată din comisari ai Gărzii Nationale de Mediu-Comisariatul Judetean Arad, reprezentanți din cadrul I.P.J. Arad (S.A.E.S.P) , D.S.P Arad și D.S.V.S.A. Arad au efectuat un control inopinat la spălătoria auto din incinta complexului Boul Roșu, unde se efectua neautorizat serviciul de dezinfectare a taximetrelor cu biocidul BIONERT A 15. Conform reglementărilor în vigoare, această activitatea este necesară și obligatorie a fi autorizată de către Direcția de Sănătate Publică și Agenția de Protecție a Mediului.

  A fost interzisă desfășurarea în continuare a activității de dezinfectare până la intrarea în legalitate a acesteia, fiind aplicată amenda de 60.000 lei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Iulian
    Nici una spalatoria self service (sau machina de cafea selfservice) nu emite bon fiscal.
    Dar aparate care dau jetoanelor înregistrează toți banii introduși și creează un registru fiscal.
    Cu una casa de marcat manual puteți „uita” să faceți un bon fiscal, cu dispozitive automate NU 🙂

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.