luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Soțul jurnalistei Monica Tulcan, Daniel, s-a stins în floarea vârstei…

  de Special Arad | 22 septembrie 2015, 10:25 PM | Recomandările editorilor

  0

  Știri Arad: Acum două săptămâni, pe 8 septembrie, Monica Tulcan, o jurnalistă arădeană pe cât de incomodă pe atât de înzestrată cu curaj, lăsa pe peretele de facebook al soțului ei un mesaj deasupra unei fotografii indicând kilometrajul mașinii familiei: „88888 – Și mai avem de mers mult împreună ! TuG4YchV8kbfeeling blessed with Alex Tulcan and Daniel Tulcan”…
  N-a fost să fie… Astăzi după-masă, în plină „floare a vârstei”, Daniel Tulcan s-a stins, după un cancer galopant despre care nu știa nimeni că-l poartă, el nefiind nici pe departe genul care să se laude cu așa ceva…Daniel Tulcan, de profesie inginer TCM (a terminat la Timișoara – promoția 1994), făcea parte din categoria oamenilor activi, ultrasociabili și virulenți în ideile exprimate oriunde și în fața oricui. Avea o căsnicie ce părea, de departe, fericită, care a început în 2001 și urmare a căreia s-a născut un băiețel.

  Redacția Special Arad este alături sufletește de drama prin care trece tânăra familie și-i transmite condoleanțe Monicăi Tulcan și tuturor membrilor familiei îndoliate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.