duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Soțul Iulianei, o arădeancă de 23 de ani, decedată în Scoția, solicită ajutor pe Facebook, pentru a o aduce în țară

  de Special Arad | 20 noiembrie 2016, 10:31 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Ioana Bordaș, o tânără arădeancă de 23 de ani, aflată în Scoția, a murit în urmă cu o săptămână (în 14 noiembrie) în urma unei crunte boli și se află încă la morga spitalului din Kirkcaldy. Motivul este acela că soțul Iulianei, Walter Ioanovici,  nu are bani să o transporte și să o înmormânteze în România.

  „Mă simt foarte singur într-o ţară străină. Scoţia este o ţară minunată, dar ceea ce s-a întâmplat tocmai mi-a distrus viaţa. Ea se simţea fericită aici, nu vroia să se întoarcă în țară și atunci când s-a întors la spital doctorii au spus că nu avem de ales pentru că era prea bolnavă. Toată lumea o iubea, dar merită să fie înmormântată în ţara ei. Îmi spunea înainte să moară chiar să merg mai departe şi să am copii”, a declarat soţul femeii, citat de The Courier.co.uk.

   

  iuliana

  iuliana-bordas-4 sotii-walter

  Sursa foto: Facebook

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.