sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Soția omului de afaceri arădean Marius Tuduce, accidentată în centrul orașului!

  de Special Arad | 2 iulie 2014, 10:26 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  O banală tamponare între două mașini putea avea urmări destul de grave. S-a întâmplat ieri, chiar în centrul orașului, în zona teraselor, victimă fiind chiar soția cunoscutului om de afaceri arădean, Marius Tuduce.

  Deși nu avem (încă) informații despre cine ar fi fost de vină, se pare că doamna Tuduce era oprită în coloana de mașini și a fost izbită din spate de autoturismul Audi, condus de o altă doamnă care a frânat prea târziu. Impactul a fost destul de violent, micuța mașină roșie fiind proiectată într-o altă mașină, aflată în apropierea ei, un Ford care a fost avariat ușor.

  tuduce 2

  Pe lângă pagubele materiale – MINI One-ul și mai ales Audiu-ul fiind avariate destul de serios – soția lui Marius Tuduce a avut nevoie de intervenția medicilor de la SMURD. Ea a fost transportată la spital având mari dureri la coloana vertebrală cauzate de forța impactului.

  tuduce 4

  FOTO: ANDRADA BOBIȘ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.