sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoseaua Vârfurile-Hălmagiu. Hoții n-au știut că au furat bateriile cu tot cu GPS și… buf! (Fabulă cu polițiști)

  Peste tot, nu numai în România, se fură tot. Și, dacă nu știați, se fură până și bateriile care alimentează semafoarele instalate la lucrările de asfaltare a șoselelor. Bunăoară, în zona Vârfurile – Hălmagiu, firma care se ocupă cu modernizarea drumului a instalat semafoare pentru a fluidiza circulația. Timp de câteva zile nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. În cea de-a patra zi… surpriză: semafoarele nu mai funcționau! Cauzele au fost descoperite imediat, în sensul că aparatele nu mai aveau baterii. Hoții… de negăsit. După alte patru zile, hoția s-a repetat, alte baterii ajungând în desăgile ciorditorilor.

  Până la urmă, tehnica secolului XXI și-a pus amprenta pe rezolvarea cazului. Polițiștii au montat GPS-uri în cutiile bateriilor și după alte câteva zile de așteptat, acestea și-a luat zborul spre… Ploiești. Acolo au ajuns agenții după ce au urmărit bateriile cum circulă cu mașinile și trenul, săltându-i pe hoți direct din așternuturi.

  MORALA: În ceea ce ne privește, ieri, când am fost legitimați pentru că am stat la o tacla în mașină, în zona Hălmagiu-Hălmăgel, putem spune că polițiștii de acolo sunt deosebit de vigilenți. Acum… chiar nu prea știm dacă ne-au bănuit a fi hoți de baterii sau hoți de lemn. Tindem să credem că ne-au considerat a fi din prima categorie, căci în privința celor ce taie pădurile din zonă e monopol. Sunt toți cunoscuți, sunt la chefuri împreună și, un amănunt important: Mașinile tăietorilor de lemn circulă aproape toate fără plăcuțe cu numere de înmatriculare.  Chiar, unde e morala? Vine, vine…

  semafor-pas

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.