Atenție șoferi! Șoseaua Arad – Vladimirescu este blocată până duminică

  de Special Arad | 25 iulie 2014, 10:42 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Din cauza unor lucrări de reparații la trecerea de nivel pe calea ferată, șoseaua Arad – Vladimirescu (E68) este blocată, mașinile fiind deviate spre Vladimirescu – Horia – centura Arad. În același timp, mașinile cu greutate de peste 7,5 tone sunt deviate prin fața Unității de Jandarmi din Vladimirescu, pe lângă fostul Combinat Chimic. De subliniat că și șoseaua de centura între Selgros și drumul Arad -Șiria este blocată.

  Lucrările vor dura până duminică seara, dacă e să ne luăm după declarațiile autorităților.

  Lucrări similare în același loc s-au mai făcut la mijlocul lunii aprilie.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.