vineri, 22 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sorin Rădoi: „Nu trebuia să câștigăm cu 10-0, sunt bucuros că ne-am calificat”

  de Lucian Dănilă | 1 septembrie 2023, 8:39 AM | Sport

  0

  Sorin Rădoi, antrenorul secund al echipei UTA, a fost cel care a coordonat de pe banca de rezerve jocul echipei arădene în lipsa antrenorului principal, Mircea Rednic, aflat la spital după problemele cardiace pe care le-a avut în acest început de săptămână.

  După victoria la limită cu Dumbrăvița, victorie venită prin acel gol foarte frumos marcat de Fabry în minutul 88, Sorin Rădoi spune:

  „Sunt foarte bucuros că am câștigat acest meci. Veneam după victoria cu FCSB, nu era ușor să îi ținem concentrați pe jucători, dar le-am spus un singur lucru, e important cum începem meciul, dar și mai important cum îl terminăm. Cei care au venit de pe bancă au reușit să facă diferența, am înscris, fiindcă am atacat mult pe final. Și am învățat că e mai greu să ataci decât să te aperi. Felicit jucătorii, mă bucur că i-am făcut surpriză plăcută lui Mister. Aveam nevoie cu toții de această victorie, să mergem mai departe, sunt foarte fericit, dar nu voi avea mult timp să mă bucur. De mâine e altă zi și începem să ne gândim la meciul de la Sepsi. Într-adevăr, nu știu dacă neapărat o surpriză plăcută acest rezultat, până la urmă era normal să câștigăm. Dar nu trebuia să câștigăm cu 10-0, îi felicit și pe adversari pe această cale, au venit și au jucat fotbal atât cât au putut. Până la urmă, echipa mai bună a câștigat azi și felicit din tot sufletul jucătorii”, a adăugat ajutorul lui Rednic.

  Tragerea la sorți a grupelor Cupei României va avea loc miercuri, 6 septembrie.

  „Se joacă trei meciuri, nu contează acum pe cine întâlnim. Vrem să mergem cât mai departe, atâta timp cât e un trofeu în joc. Dacă anul trecut am jucat semifinala, acum am vrea să jucăm finala și să o câștigăm. Mi-aș dori pentru club, pentru oamenii minunați, le mulțumesc fanilor care iubesc acest club”, a încheiat Sorin Rădoi.

  Citește și: 

  Doamne, ce chin… Fabry califică UTA în grupele Cupei după un joc foarte slab al echipei arădene

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.