miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sorin Rădoi: „Cei de la Iași vor face orice ca să câștige meciul cu noi”

  de Lucian Dănilă | 8 decembrie 2023, 8:12 AM | Sport

  0

  Sorin Rădoi, antrenorul secund al echipei UTA, a fost cel care s-a prezentat la conferința de presă dinaintea partidei cu Poli Iași, Mircea Rednic fiind plecat la București pentru mai multe investigații medicale. Rădoi este convins că „cei de la Iași vor face orice ca să câștige meciul cu noi”.

  „Ne așteaptă o deplasare lungă, întâlnim un adversar destul de bun, mai ales acasă. De exemplu, cu CFR-ul au început foarte bine, iar cu Farul au terminat excelent și cred că vor face orice ca să câștige meciul cu noi. Au un avantaj față de noi, pentru că ei au jucat ultimul lor meci vinerea trecută, iar noi am mai avut un meci în Cupă, nu va fi ușor. Pe de altă parte, ne bucurăm că avem tot lotul la dispoziție, Mister ia jucătorii cei mai în formă pentru acest meci și chiar am vrea să îi mulțumim staff-ului medical că a reușit să-i refacă pe toți. Ne gândim la faptul că trebuie să fim foarte echilibrați pe ambele faze ale jocului, iar tranziția să o facem la fel de bine precum la meciul cu Hermannstadt”, a declarat Sorin Rădoi.

  În lot a revenit Ofosu, iar dintre jucătorii cu drept de joc în Superliga au rămas la Arad Stahl, Dumitrașcu, Ekmekci, Holst și Markov. Ultimii doi, la fel ca și Vucenovic sau Leidsman, nu mai intră în vederile staff-ului utist pentru jocurile care au mai rămas de disputat și este foarte probabil ca aceștia să se despartă de UTA încă din iarnă.

  „Va trebui să renunțăm la unii jucători, care nu sunt la nivelul pe l-am așteptat de la ei. Trebuie să înțeleagă și ei că și noi depindem de rezultate, răspundem de ele și avem nevoie de variante mai bune la nivel de lot. Ei se vor mai antrena cu echipa până la pauza de iarnă”, a continuat Sorin Rădoi.

  „Îl cunoaștem pe Leo Grozavu, ca fost fundaș are un stil destul de agresiv, va veni cu presiune sus, pentru că așa pregătește tot timpul meciurile. E o echipă care iese la joc, căreia îi place să atace, fiindcă și are în componență jucători ofensivi destul de buni. Ar fi un Luis Phelipe, un Harrison sau Buș, dar e și Roman care poate face diferența. El marchează, aleargă destul de mult, am înțeles că a fost și pe la UTA. Jucând și acasă, e clar că ne vor ataca, dar noi trebuie să fim foarte inteligenți, echilibrați, pentru a-i putea surprinde. Așadar, dacă suntem concentrați pe ceea ce avem noi de făcut, cu siguranță vom arăta foarte bine la meciul de la Iași. Am înțeles că va ninge, dar după cum am văzut și la ultimul loc meci, terenul e destul de bun. Au și încălzire, cred că terenul va fi în condiții bune”, spune antrenorul secund al echipei arădene.

  Antrenorul secund al grupării arădene a confirmat și faptul că UTA se întoarce la Sibiu pentru a disputa partida considerată a fi pe teren propriu contra campioanei Farul Constanța. „Din ce am înțeles, s-a decis ca meciul cu Farul să-l jucăm la Sibiu, urmând ca în ultima etapă să decidem unde vom merge. Deci clar meciul cu Farul va fi la Sibiu”, a spus Sorin Rădoi.

  Poli Iași – UTA se dispută în această seară începând cu ora 19:00.

  Citește și:

  Rednic: „Mai mult ca sigur, nu vom mai juca la Oradea!” Se mută UTA din nou la Sibiu?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.