Timișoara intră în carantină! Rata de infectare cu COVID-19 se apropie de 8 la mie

  de - | 6 martie 2021, 7:08 PM | Regional

  0

  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis astăzi carantinarea Timișoarei și a comunelor periurbane, având în vedere că rata de infectare cu COVID-19 se apropie de 8 cazuri la o mie de locuitori în oraș, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Alături de Timișoara vor fi carantinate Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnita Nouă.

  Decizia intră în vigoare din 8 martie, ora 00:00, timp de două săptămâni.

  În Timiș, rata de infectare cu COVID-19 este 5,48 de cazuri la o mie de locuitori, în timp ce la Timișoara este 7,49 cazuri la o mie de locuitori.

  Decizia finală aparține șefului DSU și secretarului de stat în cadrul MAI, Raed Arafat, care urmează să dea un ordin în acest sens.

  Sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.