joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Soluție temporară. Podețul de la Minișul de Sus, finalizat

  de Special Arad | 13 iulie 2023, 9:04 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad a realizat un podeț provizoriu, pentru a reface legătura între centrul de comună Tauț și satul Minișel.
  „Am acționat cu promptitudine pentru remedierea situației și scoaterea locuitorilor din Minișel din izolarea rutieră. Încă de săptămâna trecută am luat măsurile necesare, în regim de urgență, potrivit procedurilor legale, pentru remedierea cât mai rapidă a efectelor produse de torentul creat de scurgerea apelor de pe versanți! Am făcut toate demersurile care se impun pentru a realiza un podeț provizoriu, cu cale de acces spre drum, astfel încât vechiul podeț să poată fi ocolit! Este o soluție temporară, dar obligatorie! În paralel, lucrăm la proiectarea și construirea unui pod nou, în locul celui distrus!”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Vă reamintim că, în urmă cu două zile, Consiliul Județean Arad a alocat din excedentul bugetar suma de 1,785 milioane lei, pentru refacerea acestui podeț, devenit impracticabil în urma viiturilor din seara de 05.07.2023.

  Citește și: Podețul de la Minișul de Sus, aproape de a fi redat circulației auto

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.