duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoimii Șimand s-a calificat în faza a doua a Campionatului Național de futsal

  de Dan Lazăr | 13 decembrie 2019, 5:10 PM | Sport

  0

  Visul profesorului Daniel Mărcuș de a duce Șimandul în faza secundă a Campionatului Național de futsal Under 19 s-a împlinit joi seara la sala „UAV-M. Botez”, Șoimii Șimand depășind în meci decisiv pe West Deva, scor 8-4 (3-2). Astfel, Șoimii Șimand a urcat pe locul doi în ierarhia Seriei a IV-a, cu 15 puncte la activ, cu cinci mai multe decât devenii, care nu au putut decât să recunoască superioritatea arădeană: „Până mâine dacă jucăm, tot nu vă batem”.

  Antrenorii Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au avut „sub mână” jucătorii: Jurj (2 goluri), C. Ujoc (2), Stejar (1), Malița (1), Cordoș (1), Borod (1), D. Ujoc și P. Ujoc.

  În ultima rundă, Șimandul are un meci cu iz de vacanță, pe terenul „lanternei roșii”, Clujana Cluj-Napoca.

  Autobergamo Deva și Șoimii Șimand (singura echipă arădenă din campioantele de futsal ale FRF) sunt echipele care vor continua campionatul în grupa de elită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.