joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Șoimii Șimand a surclasat campioana țării la futsal!

  de Dan Lazăr | 25 octombrie 2019, 4:06 PM | Sport

  0

  Spectacol total oferit de singura reprezentantă a Aradului în întrecerile de futsal organizate sub egida FRF. Echipa Șoimii Șimand a depășit, joi seara, la sala „UAV-M. Botez”, campioana en-titre și deținătoarea Cupei României la futsal Under 19, Informatica Timișoara, scor 8-0 (2-0).
  Golurile au fost reușite de: Borod 2, C. Ujoc 2, P. Ujoc 2, Jurj 1 și Pervescu – autogol, însă toți jucători pregătiți de Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană și-au adus aportul la categoricul succes.
  „Avem un lot valoros, iar dacă vom reuși și în meciurle din deplasare să ne bazăm pe toți jucători cred că avem un cuvânt greu de spus în serie și ne putem gândi la calificarea în faza superioară a competiției”, ne-a declarat prof. Mărcuș.

  simand 2020
  După două meciuri jucate (0-8 în prima rundă, pe terenul Autobergamo Deva), Șoimii se clasează pe locul 3 în Seria a 4-a, cu trei puncte, în runda de la finele acestei săptămâni evoluând în fieful ACS West Deva. „Pe iubitorii sportului din Arad îi așteptăm la sală în 3 noiembrie, când, în aceeași locație, vom înfrunta Clujana Cluj-Napoca”, a mai spus Daniel Mărcuș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.