Șofronea și Sânpaul rămân marți fără apă potabilă

  de Special Arad | 3 July 2017, 9:02 PM | Şofronea | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania de Apă Arad anunță că marți, 4 iulie 2017, se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile Șofronea și Sânpaul. În intervalul orar 09 – 14, în cele două localități vor avea loc lucrări de reparații la rețeaua de distribuție.

  Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte. Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.