Sofia a murit arsă de vie la 6 ani după ce tatăl ei a făcut o greșeală incredibilă! Acesta a murit și el la scurt timp… (FOTO)

  de Special Arad | 30 noiembrie 2017, 11:28 AM | Naţional

  0

  O greșeală a tatălui a declanșat infernul de foc în rulotă – o fetiță de 6 ani a ars de vie! A turnat benzină în loc de apă. A fost finalizată ancheta în dosarul rulotei care a luat foc pe un bulevard din Constanţa şi în care şi-a găsit astfel sfârşitul mezina familiei.

  Experţii au reuşit să afle cauza incendiului care a mistuit, în urmă cu aproape 3 luni, rulota unor bucureşteni cu doi copii care veniseră în vacanţă pe litoral. Deznodământul a fost cumplit. Mezina familiei a ars de vie în vehiculul care s-a transformat într-o torţă, tatăl a reuşit să iasă cu hainele în flăcări, mama l-a salvat cu ultimele puteri pe băieţelul lor în vârstă de 9 ani. Din păcate, câteva zile mai târziu, bărbatul şi-a urmat copila, în ceruri.

  „Tatăl a ieșit din rulotă cu hainele în flăcări. Mama nu mai avea nimic  pe ea, a scăpat pe ușă cu băiețelul în brațe. Fetița a rămas înăuntru, pradă focului.” Asta declarau cutremurați, în noaptea fatidică de 3 septembrie, martorii nenorocirii care a distrus o familie fericită din Ilfov, scrie reporterntv.ro.

  Soții veniseră la mare cu rulota, împreună cu cei doi copii ai lor: Sofia, în vârstă de 6 ani și Alexandru, în vârstă de 9 ani. Seara, după plajă, au parcat pe bulevardul Mamaia. Mama copiilor făcea duș când flăcările au cuprins vehiculul.

  Oamenii l-au văzut pe bărbat în stradă, cu hainele în flăcări. Femeia a reușit să-l scoată din vehicul pe băiețel însă, din păcate, mezina a rămas prinsă în mașina care ardea ca o torță.

  Nici părinții, nici martorii nu au mai putut să o salveze pe micuța Sofia. Tatăl, grav rănit, mama în stare de șoc, au fost duși la un spital din Capitală. Inițial s-au vehiculat mai multe variante cu privire la cauza incediului. S-a crezut că instalația de GPL a rulotei era defectă sau că un scurt circuit electric a cauzat dezastrul, scrie ReporterNTV.

  Expertiza făcută de un specialist în incendii și trimisă în urmă cu câteva zile anchetatorilor constănțeni vorbește însă de o clipă de neatenție a tatălui care a declanșat infernul de foc în rulotă.

  Tatăl încerca să răcească apa dintr-o oală care se afla pe foc. Din greșeală, în loc să adauge apă rece a turnat benzină dintr-o sticlă din plastic. În momentul în care a făcut asta, spune expertul, stropi de benzină aprinsă i-au cuprins bărbatului hainele, dar și zona aragazului. Oala cu apă s-a transformat pratic într-o torță, iar micuța Sofia, care se afla chiar lângă părintele său, nu a avut nicio șansă. Ca și cum ar fi vrut să-și răscumpere greșeala fatală făcută fără voie, părintele a urmat-o la ceruri, o săptămână mai târziu.

  VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL CU CLICK AICI

  SURSA FOTO: observator.tv

  sofia 1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.