Șoferul unui BMW, din Arad, și-a găsit frâna în zona Fortuna! Era în portbagajul unei Dacia 1310 (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 13 aprilie 2019, 1:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  7

  Au devenit o modă, mai ales pe rețelele de socializare, maximele despre brandul german BMW, dar mai ales despre cei care conduc un astfel de bolid. Nu suntem „heitări” (cuvânt împrumutat tot din social media, din britanicul „hater”, adică o persoană stăpânită de mânie), chiar ne place și nouă să conducem un vehicul cu stema BMW. Dar uneori ne distrează subiectul 😉 .

  Am aflat, mai ales de pe Facebook, că unele BMW-uri fie nu au semnalizare, fie nu au frâne, fie au blocată pedala de accelerație în… blană, cum zice românul. În cazul de față, șoferul care conduce acel autoturism BMW, Serie 3, mai vechi puțin, se pare că a avut noroc. Și-a găsit frâna. Era tocmai în portbagajul unei vechi Dacia 1310 care staționa la semaforul din zona Fortuna de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad.

  Nu știm ce a făcut șoferul BMW-ului în timp ce își conducea bolidul. Asculta muzică, se gândea la planurile sale pe ziua de ieri (pentru că vineri a avut loc accidentul), îi trimitea mesaje iubitei sau se gândea la cotele la pariuri. Cert este că acesta nu a văzut că în fața sa era acea Dacie albă, care părea staționată acolo încă dinainte de Revoluție. Și poc… Șoferul BMW-ului a avut o revelație, frâna sa era chiar în portbagajul acelei Dacia 1310, iar după impact BMW-ul s-a oprit brusc, iar Dacia a avut un demaraj cum nici la data fabricației nu a avut, acum 30 de ani…

  Nu au fost victime, ci doar stări de șoc. Șoferul din BMW era șocat cum de a putut opri atât de brusc, astfel încât ieșea fum din radiator, probabil spart în urma impactului, iar șoferul din Dacia a fost șocat de ce demaraj a avut de pe loc odată ce a primit ajutor de la BMW-ul din spate.

  Și am mai remarcat un detaliu. Dacia a fost foarte tare în… fund. BMW-ul a ieșit tot îmboțit în urma impactului…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Toata lumea vb de BMW da’ de fapt cei care le comit sunt conducatorii “bolizilor” cu anu de fabricatie de la 2004 in jos, adica rable cu impresii de limuzine! Rar vezi un automobil de 2\3 ani implicat in ceva…doar impresari cu “expirate” . Inca o data ma fac “mandru” ca sunt roman!

   --3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.