Șoferul unei autoutilitare a murit în urma unui accident, în apropierea Hanului de la Răscruce

  de Special Arad | 14 decembrie 2019, 10:55 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În jurul orei 21:15, pe DN7 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autotren și o autoutilitară de 3,5 tone, în zona Hanului de la Răscruce care s-a soldat cu 3 victime, dintre care una a murit.

  În urma impactului, ambele vehicule au fost propulsate în afara părții carosabile.

  Șoferul autoutilitarei a decedat, iar celelalte două victime, din autotren, au fost asistate medical de către un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță, acestea au suferit traumatisme minore, refuzând transportul la spital.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.