Șoferul de autobuz bătut de pasagerii cărora le-a cerut să poarte mască, a murit!

  de Special Arad | 13 iulie 2020, 7:10 PM | Internaţional

  1

  Șoferul de autobuz, în vârstă de aproximativ 55 de ani, aflat în moarte cerebrală după ce a fost atacat de mai multe persoane pe care nu a vrut să le lase să urce fără bilete și măști de protecție, a murit, Digi24.ro, citând The Guardian.

  Mii de localnici au ieșit în stradă într-un marș în memoria sa.

  Atacul a avut loc la începutul lunii iulie, într-o stație de autobuz din orașul Bayonne (sud-vestul Franței). Șoferul a refuzat să permită unui grup să urce în autobuz fără bilete și măști și a suferit răni grave la cap după ce a fost lovit cu pumnii. A fost transportat la spital, însă medicii l-au declarat în moarte cerebrală.

  „Am decis să-l deconectăm de la aparate, iar medicii ne-au liniștit că este cea mai potrivită decizie în această situație”, a declarat fiica victimei.

  Familia șoferului a organizat miercuri un marș în memoria sa, plecând de la stația de autobuz unde a avut loc asaltul, la care au participat mii de oameni.

  Citește mai multe cu click aici

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Mii de localnici au ieșit în stradă într-un marș în memoria sa.” Asta se numește SOLIDARITATE … mă POSTACILOR de învolburați discuțiile și vă purtați scopul cu „limba înveninată”.
   .
   Asta se întâmplă când RESPONSABILITATEA se deleagă unor oameni ce nu au nici pregătirea și nici autoritatea să o facă. Ca și în cazul măștilor din RO. Angajații magazinului trebuie să aplice (că de NU vă amendăm de o să vă usture) o hotărâre de „guvernul meu” (ÎMPUȚIT DE INCOMPETENT) … până vine un „CEFOS”, în maieu, taiți și șlapi, cu creierul plin de anaboli și începe să împartă pumni și picioare în magazin. Să vedem atunci cine „plătește” pentru schilodiri și spitalizari?
   .
   Milițienii „controlează” că se aplică un ORDIN ILEGAL. În loc să controleze pe toți de intră în magazine de existența și prezența pe meclă a măștii. Pe ei dacă îi ia la înjurături vre-un violent, au unde să ceară ajutor și mai au bulane și arme cu gloanțe plătite de noi toți. Nu! Ei vin să ne „f**ă” nouă amenzi, cei care le plătim salariile, că vezi domne „nu ați controlat”. Silă și scârbă!!! HUOOOOOOOOOOO!!!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.