Șoferiță rănită ușor, în urma unui accident produs pe Calea Iuliu Maniu

  de Luci Precup | 22 ianuarie 2018, 1:40 PM | Știri Arad

  0

  Un tânăr, conducător al unui autovehicul marca BMW, în timp ce circula pe Calea Iuliu Maniu pe direcția Podgoria- Polivalentă, nu a păstrat o distanță suficientă față de mașina din fața sa, un autoturism marca Seat de culoare galbenă. Aceasta a încetinit la trecerea de pietoni din vecinătatea Liceului Iuliu Maniu, pentru a acorda prioritate unui pieton care se afla în traversare.

  În urma impactului, șoferița autoturismului marca Seat a suferit răni ușoare fiind preluată de o ambulanță aparținând SAJ. Poliția face cercetări cu privire la modul de producere al accidentului.

  ERATĂ: Potrivit unor surse ulterioare, care s-au dovedit a prezenta realitatea, șoferița rănită nu a fost transportată la spital acesteia acordându-i-se primul ajutor la fața locului. Ne cerem scuze pentru eroare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.