joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Șoferii de pe drumurile din Sântana și Chișineu Criș, luați în vizor de polițiștii rutieri

  de Special Arad | 11 iulie 2023, 1:17 PM | Știri Arad | Undeva

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat IPJ Arad. Polițiștii orașelor Sîntana și Chișineu-Criș au desfășurat, în dimineața zilei de 10 iulie a.c., câte o acțiune preventivă având ca scop reducerea riscului rutier, pe raza de competență.
  În Sântana, au fost legitimate 25 de persoane și verificate 20 de vehicule, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.900 de lei. Polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.
  Polițiștii orașului Chișine-Criș au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18.100 de lei. În urma testării cu aparatul alcooltest a 70 de conducători de vehicule, au fost reținute 4 permise de conducere (toate pentru conducere sub influența alcoolului – valoare de până 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat), iar pentru nereguli tehnice au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. Polițiștii au verificat 79 de vehicule și legitimat 118 persoane, dintre care 8 au fost conduse la sediul poliției pentru clarificări și amprentate de polițiștii criminaliști.
  Aceste activități au caracter permanent și se vor desfășura pe toată perioada sezonului estival, atât în municipiu cât și în județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.