vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șoferii au fost verificați de polițiștii rutieri și în județ, și în municipiu

  de Special Arad | 26 mai 2020, 5:49 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, au desfășurat astăzi o acțiune pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația privind transportul de marfă.

  Au fost aplicate 17 sancțiuni contraventionale conform OG 43/1997, pentru depășirea tonajului, în valoare totală de 51.000 de lei.

  Activitățile vor continua și în perioada următoare.

  Tot astăzi, între orele 12:00-14:00, polițiștii Biroului Rutier au organizat o acțiune pe raza municipiului, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, filiala Arad.

  Acțiunea a avut ca scop principal verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

  În urma activităților desfășurate au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.410 lei, dintre care:
  – pentru defecțiuni tehnice: 10;
  – pentru nepurtarea centurii de siguranță: 7;
  – pentru utilizarea telefonului mobil: 2;
  – pentru opriri/ staționări neregulamentare: 2;
  – pentru alte abateri: 26.

  Au fost retrase 10 certificate de înmatriculare (pentru defecțiuni tehnice) și reținut un permis de conducere (pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric).

  Acțiunile polițiștilor rutieri vor continua atât în municipiu cât și în județ, pentru impunerea unui climat de siguranță și disciplină în trafic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.