sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șoferii arădeni nu se lasă! Câți au rămas pietoni, după ce au fost prinși băuți la volan

  de Special Arad | 19 februarie 2023, 2:15 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii rutieri și de ordine publică, din municipiu și județ, au desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni, câte o acțiune cu efective mărite, în mediul rural și în mediul urban. Activitățile s-au desfășurat în toate localitățile din județ, precum și în municipiu.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 376 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 151.360 de lei, dintre care 146 pentru depășirea vitezei legale de deplasare, 23 pentru utilizarea telefonului mobil, la volan, 5 pentru conducere sub influența alcoolului (îmbibație alcoolică de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat) iar celelalte pentru alte abateri.

  27 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, fiind constatate deasemenea 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere, din care 3 pentru conducerea unui vehicul cu o îmbibație alcoolică de peste 0,40 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Acțiunile polițiștilor pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.