luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoferi din Arad, prinși făcând live pe facebook în timp ce se aflau la volan!

  de Mihai Todoca | 12 iunie 2018, 12:40 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  1

  Un live la volan te poate costa viața! Și nu doar a ta!(foto: Accidente Live România)

  Nu de curând ,live-ul pe facebook făcut de un șofer i-a dus spre moarte pe opt români, plus el, conducătorul auto, când se întorceau de la muncă, pe o autostradă din Ungaria. Presa națională a „acoperit” în întregime cazul și a tras un semnal de alarmă cu privire la gradul de risc extrem de ridicat de a produce un accident din cauza neatenției la volan. Moderatorii unei pagini de facebook, Accidente Live România, au făcut un raport și au prezentat cum, în nici trei ore, au fost indentificați peste 30 de șoferi care făceau live pe facebook în timp ce conduceau, printre aceștia fiind și unii din Arad.

  Pericolul la care se supun pe ei înșiși, dar și pe ceilalți participanți la trafic, este unul foarte mare, și, așa cum au fost exemple, poate rezulta în moarte.

  „În nici 3 ore, după cum se vede după ceasul din bara de start al fiecărei capturi, am reușit să identificăm peste 30 de șoferi care fac LIVE pe Facebook în timp ce sunt la volan. Problema este că aceștia pun în pericol nu doar viața proprie ci și viața celorlalți participanți la trafic. Majoritatea șoferilor țin telefoanele în mână și butonează ori citesc comentariile. Totodată putem observa cum mulți dintre șoferi și pasageri nu poartă centurile de siguranță. Toate aceste live-uri sunt publice și se pot vedea de către oricine, din oricare colț al lumii. Noi, dar și Politia Romana – www.politiaromana.ro sugerează să raportați clipul video în direct.” – Accidente Live Romania

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.