miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șoferul român care transporta migranți a sărit din mașina în mers ca să scape de Poliția maghiară | Video

  de - | 15 august 2023, 6:48 PM | Internaţional | Regional

  0

  (foto: captură video PoliceHungary / YouTube)

  Un român aflat la volanul unei mașini pline cu migranți din Siria a sărit din autoturismul în mers pentru a scăpa de patrula poliției care îl urmărea, pe o autostradă din Ungaria, în apropiere de Szeged, scrie HotNews.

  Poliția ungară a anunțat că incidentul a avut loc duminică după-amiază, când o patrulă a observat o mașină vizibil supraîncărcată pe autostrada 55, în apropierea orașului Mórahalom.

  Patrula formată din polițiști ungari și cehi a pornit în urmărirea autoturismului Audi. După ce a trecut de sensul giratoriu, șoferul a încetinit, iar apoi a deschis portiera din stânga și a sărit din mașină, care a continuat să ruleze. Bărbatul s-a rostogolit pe șosea, apoi a luat-o la fugă pe un câmp, în timp ce era urmărit de un polițist, conform imaginilor publicate de Police.hu.

  Potrivit sursei citate, șoferul – cetățean român, în vârstă de 26 de ani – a fost prins de polițiști la scurt timp, fiind reținut pentru trafic de persoane.

  La bordul autoturismului se aflau 12 migranți ilegali din Siria, care au fost escortați de către poliție înapoi la frontieră.

  Sursa: HotNews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.