Șofer de TIR căutat în România și în toată Germania! „Am aflat că-l cheamă Robert…”

  de Tudor Bogdan | 7 aprilie 2019, 1:05 PM | Naţional

  0

  Un șofer român de TIR este căutat în toată România, dar mai ales în Germania. Totul i se trage în urma  unui gest care a salvat viețile unor animale și, probabil, chiar a altor două femei. „Îmi caut îngerul păzitor”, spune acum una dintre femei.

  Anunțul apare pe pagina de facebook a lui Ilie Matei, cel care s-a autointitulat „Omul șoselelor”.

  „Șoferii profesioniști români, niște oameni invizibili pentru mulți, detestați pe alocuri de unii, ridiculizați de alții!! Astăzi, o doamnă din Germania a postat pe pagina dânsei de Facebook un mesaj de mulțumire adresat unuia dintre colegii noștri, anonim până la acesta oră. Natalie Müller este numele doamnei, acesta fiind posesoarea autovehiculului în flăcări din imagine.

  Doamna respectivă se îndrepta spre Kandel, pe A62 , direcția Pirmansens și în jurul orei 14:30, SUV-ul marca Mercedes a luat foc în preajma unui tunel situat pe autostradă. Avea atașată suv-ului o remorcă cu doi cai, iar în momentul izbucniri incendiului cele două nemțoaice din mașină au fugit abandonând-o. În acel moment, dintr-un camion românesc a coborât șoferul acestuia, coleg al nostru, care riscandu-și viață în eventualitatea unei explozii, a decuplat remorca cu cai și a reușit să o îndepărteze suficient pentru a salva animalele.

  Omul nu a așteptat mulțumiri sau apariția autorităților și și-a continuat drumul. Acum, nemțoaica dorește să îi mulțumească pentru gestul său și îl caută pe om, prin intermediul rețelelor de socializare. Ciudat, anunțul doamnei a apărut pe absolut toate grupurile noastre, ale șoferilor, dar în nici o publicație de transport online! Să fie oare din cauza faptului că omul a făcut un gest frumos? Nu aveați rating decât dacă avea un magnet, lua o amendă mare, făcea un accident? De ce așa-zisă presă de transporturi nu prezintă informații gen? Felicitări, colegului nostru!

  Ăștia sunt șoferii profesioniști români!! Nu ăia pe care îi vedeți la panou zilnic în reviste! Pe șosele nu ne avem decât unii pe ceilalți! Sper să aflăm numele colegului nostru, vreau să îi dedic un spațiu pe acesta pagină, îl merită !! Drumuri bune tuturor !

  P.S.: Din surse am aflat că numele colegului nostru ar fi Robert Marin! Îl cunoaște cineva?? Da-ți un tag omului dacă îl știți! Un share, vă rog, să felicităm omul! Mulțumesc! #OMULSOSELELOR”, (Ilie Matei „Omul Șoselelor”)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.