sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Restricții rutiere pe drumul județean Socodor-Nădab

  de Special Arad | 27 septembrie 2023, 5:05 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consiliul Județean își protejează preventiv investițiile. Astfel, consilierii județeni au aprobat restricționarea tonajului, la 7,5 tone, pe drumul Socodor-Nădab, aflat în prezent în lucru, acest tronson fiind astfel destinat doar traficului ușor.

  Apropierea începerii lucrărilor la drumul expres Arad-Oradea, ce va implica transportarea unei cantități foarte mari de materiale (balast, piatră), a fost principala cauză a impunerii acestor restricții de tonaj.

  Instituirea restricției de circulație asupra drumului Socodor-Nădab asigură starea bună a acestuia (odată ce va fi finalizat), diminuarea costurilor de întreținere, cât și o circulație rutieră mai sigură.

  Odată cu demararea și înaintarea proiectului privind drumul expres Arad-Oradea, care va modifica semnificativ traseele și rutele din zonă, în special pentru traficul greu, se va restricționa tonajul pe tronsonul Socodor-Nădab, pentru ca acesta să deservească doar autovehiculele și pe cei care au terenuri în zonă. Prin deschiderea șantierului de la drumul expres, în zonă se va intensifica traficul greu, necesar transportului materialelor de construcție, în special piatră și balast.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.