luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  SOCAR a deschis la Arad a 30-a benzinărie în România, investind 1,4 milioane de euro

  de | 17 septembrie 2014, 11:51 AM | Știri Arad

  0

  Socar România, care face parte din grupul petrolier azer SOCAR, a deschis o benzinărie de 12.500 metri pătraţi în municipiul Arad, după o investiţie de 1,4 milioane de euro, ajungând la o reţea de distribuţie a carburanţilor de 30 de unităţi în România. La Arad, benzinăria Socar se află la sensul giratoriu din Grădiște, vizavi de OMV.
  Cele 30 de benzinării ale companiei sunt construite în 13 judeţe din ţară, potrivit unui comunicat al SOCAR. SOCAR a creat în România aproximativ 400 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 50 milioane de euro. Compania azeră a intrat pe piaţa românească a distribuţiei de carburanţi în 2011. Compania a anunţat că în câţiva ani şi-a propus să ajungă la 300 de unităţi de vânzare a carburanţilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.