Șocant! Un tânăr de 18 ani din Șicula a murit din cauza unei sticle de bere în care se afla insecticid

  de O. Peniță | 17 iulie 2014, 8:43 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Pentru Alexandru Bun, un tânăr de 18 ani din Șicula, conținutul unei sticle de bere în care, din păcate, nu se afla băutura respectivă, ci un – susțin sursele noastre – un insecticid (informația nu este confirmată, deocamdată, oficial), i-a fost fatal. Însetat probabil, tânărul șiculan n-a mai avut răbdare să se uite ce se află în sticlă și a băut…

  Luni, SMURD-ul, solicitat de urgență, l-a transportat pe tânăr la Spitalul Județean Arad, în stare gravă, însă, ieri, acesta a decedat.

  „A ajuns la spital în stare de stop cardiorespirator. După părerea mea a stat cam mult în această stare iar creierul a fost afectat” – a declarat pentru Special Arad Adrian Wiener, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.