Șocant! Un bărbat a fost găsit mort într-o cutie de metal așezată lângă o trecere de pietoni

  de Special Arad | 24 iulie 2021, 10:12 AM | Naţional

  0

  Un bărbat a fost găsit mort, într-o cutie de metal, în această dimineaţă, în zona Patriarhiei din Bucureşti.

  Bărbatul găsit mort într-o cutie de metal ar avea aproximativ 50 de ani şi este un fost tipograf, potrivit unui martor care îl cunoaştea.

  Potrivit primelor informaţii primite Antena 3, cadavrul bărbatului a fost găsit într-o cutie de metal aşezată lângă o trecere de pietoni.

  La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi criminaliştii care au început ancheta.

  În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că, în sectorul 4, într-o cutie metalică, destinată depozitării materialului antiderapant, a fost găsit decedat un bărbat.

  Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

  Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei“, se arată într-o informare a Poliţiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.