duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șocant: față în față cu teroarea! E româncă și se uita în ochii teroristului care îi ciuruia mașina

  de Lucian Dănilă | 15 noiembrie 2015, 11:10 AM | Internaţional

  0

  O româncă stabilită în Franţa de mai mulţi ani a povestit clipele de groază trăite vineri seara, în timpul atacurilor teroriste care au zguduit capitala Franţei, dar şi întreaga lume. Potrivit publicaţiilor franceze, cel puţin 127 de persone şi-au pierdut viaţa iar alte 200 au fost rănite.

  În sala de spectacole Bataclan, unde avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal, au fost ucise aproximativ 100 de persoane. Aici, teroriştii şi-ar fi încărcat de trei ori armele şi au tras în plin, scrie Evenimentul Zilei.

  „Eu locuiesc în Franța de câțiva ani, ieri am avut prieteni în vizită, ne duceam spre restaurant, în timp ce eram în mașină, toate patru, am auzit zgomote, păreau artificii. Ne-am apropiat, în stânga, în raza noastră vizuală era un bărbat cu o pușcă enormă, când a auzit motorul mașinii, s-a întors, s-a uitat la noi, am văzut în privirea lui că vrea să tragă în noi. În secunda aia a deschis focul, eu m-am aplecat, eram la volan, am avut noroc că mașina e puternică și am plecat, a continuat să tragă în noi. Doar pe sora mea a lovit-o la cap, din fericire e bine, acum nu e nicio problemă, am avut un noroc extraordinar. Patru impacturi de gloanțe au intrat și au ieșit prin mașină. Putem să ne considerăm incredibil de norocoase”, a povestit Laura, pentru Digi24.

  Despre atacator, ea a spus că „era tânăr, era nord-african, a început să tragă, nu mai erau trecători, n-am apucat să vedem, viteza a fost destul de mare”.

  calciu

  FOTO: Ciprian Calciu (32 de ani) şi  Mariana Lăcrămioara Pop au murit în timpul atentatelor de la Paris

  Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că doi români şi-au pierdut viaţa în atentatele sâgeroase de la Paris.

  Surse judiciare franceze afirmă că ar fi vorba despre Ciprian Calciu (32 de ani) din Tulcea şi  Mariana Lăcrămioara Pop era din Baia Mare. Cei doi erau împreună în unul din localurile din Paris, unde teroriştii au intrat şi au tras la întâmplare. Potrivit unor apropiaţi, cei doi tineri români aveau doi copii care locuiau cu ei în Paris, scrie evz.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.