duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoc la spital! Un doctor de 40 de ani a încercat să se sinucidă. A lăsat un bilet de adio

  de Special Arad | 23 noiembrie 2016, 11:36 AM | Regional

  1

  Un medic a încercat să se sinucidă azi noapte, iar colegii, într-o cursă contra cronometru, s-au străduit să îl salveze. S-a întâmplat la Lugoj, unde o doctoriță de la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei a fost găsită în stare de inconștiență chiar de mama ei, în apartament.

  Mama a sunat imediat la 112, iar colegii de la spital au venit pentru acordarea primului ajutor. Transportată de urgență chiar la spitalul la care este angajată, colegii săi au facut tot ce le-a stat în putință să o mențină în viață. Au reușit, dar femeia este în stare gravă.

  Doctorița în vârstă de 40 de ani scrisese și un bilet de adio prin care își cerea iertare pentru ce avea să facă și a menționat că-și iubeste mult fetița, noteaza opiniatimisoarei.ro.

  Colegii acesteia spun că în ultima vreme doctorița părea depresivă însă s-a ferit să povestească despre necazurile care o măcinau, scrie Opinia Timișoarei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ”Doctorii” sunt uitați de societate. Se presupune că ei trebuie să îndure toate mizeriile zilnice. Dar ei nu sunt construiți din granit!

   Le dăm salarii mici … după ce fac cea mai lungă facultate și cea mai lungă stagiatură.
   Au prilejul să vadă, ce majorității muritorilor de rând …le-ar întoarce pe dos stomacul.

   Nu se ocupă nimeni ca acești oameni să aibă cu ”Cine vorbi”? … și ”ventila” problemele ce-i apasă. Nu?
   FOARTE RĂU TEHNOCRAȚILOR!!!!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.