luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șoc la Felnac! Dan Ristin, președintele „VI-FE”, găsit mort lângă podul dintre Pecica și Sâmpetru German. Crimă sau sinucidere?

  de Lucian Dănilă, Andrei Fuliaș | 26 octombrie 2019, 2:35 PM | Știri Arad

  2

  Este acel gen de știre pe care nu mi-am imaginat a o scrie vreodată. Un apel telefonic mi-a bulversat ziua. Nu doar mie, ci tuturor celor care l-au cunoscut pe Dan Ristin, cel care de ani de zile se ocupă de echipa de fotbal din Felnac, Victoria, prescurtat „VI-FE”.

  Personaj foarte popular, foarte dedicat în tot ceea ce făcea, soț, tată și un om foarte sociabil, Dan Ristin a fost găsit mort sub podul care leagă localitățile Pecica și Sâmpetru German. Podul are o înălțime de 15 metri.

  M-a sunat colegul și prietenul meu Andrei Fuliaș: „Îl cunoști pe Dan Ristin de la Felnac?” Evident că am spus „da”. „Se pare că s-a sinucis. Acum l-au găsit lângă Pecica, în Mureș. Mă duc încolo să văd despre ce este vorba”, a continuat Andrei.

  73280055 525153791616308 1323110077632086016 n

  Apoi am aflat că Dan nu a mai fost de găsit de ieri de la ora 14 când a plecat de acasă să își spele mașina. Familia, apropiații, l-au căutat disperați, chiar și cei de la club care pregăteau meciul de astăzi. Dan nu a fost de găsit…

  A fost găsit astăzi… Fără suflare… La locul unde a fost găsit, acolo unde este Andrei Fuliaș în acest moment, soția sa, dar și primarul Ioan Malița și soția lui, poate cel mai apropiat om de Dan Ristin, și alții care l-au cunoscut, plâng. Atât le-a mai rămas, să plângă… Dan avea 48 de ani.

  Dar le-a mai rămas ceva, să găsească adevărul, pentru că pentru toți cei care l-au cunoscut, această moarte este cel puțin suspectă. S-a aruncat sau a fost aruncat de pe acel pod?

  Drum lin, Dane…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.