Șoc în fotbal! Fostul antrenor al Barcelonei, Tito Vilanova, a murit în această seară!

  de Lucian Dănilă | 25 April 2014, 7:38 PM | Sport

  0

  Doliu în lumea fotbalului. Fostul tehnician al Barcelonei, Tito Vilanova, a decedat astăzi, la doar 45 de ani, după o luptă dură cu cancerul la glanda parotidă, scrie GSP.

  Starea lui Vilanova se înrăutăţise joi, el fiind internat în spitalul ”Quintero” din Barcelona, unde a suferit o operaţie pentru a rezolva problemele gastrice apărute în ultima vreme în urma tratamentului pentru boala de care suferea. Deşi surse ale cotidianului ”Mundo Deportivo” susţineau că Vilanova se simte mai bine, fiind în stare stabilă în urma operaţiei, organismul slăbit al fostului tehnician al catalanilor nu a mai rezistat, iar familia lui Vilanova a anunţat decesul său la ora 19:00.

  În vara trecută, Vilanova a demisionat din funcția de antrenor al Barcelonei din cauza bolii.

  „Să am şansa de a o antrena pe Barcelona este memorabil. Nu am suferit niciodată din cauza acestui lucru, mă bucur întotdeauna de el”. Este declaraţia pe care fostul antrenor al Barcelonei o dăduse pe 16 iulie 2013, atunci când a anunţat că nu va mai continua pe banca echipei catalane din cauza problemelor de sănătate.

  În orele următoare, FC Barcelona va găzdui un spaţiu pe stadionul Camp Nou, care va rămâne deschis pentru cei care vor dori să-şi prezinte condoleanţele pentru Tito Vilanova. Clubul va oferi detalii ulterioare în legătură cu această iniţiativă, cât şi despre celelalte informaţii legate de înmormântare.

  REACȚII

  „Tito Vilanova, un model de om şi un model fotbalistic etern pentru FC Barcelona. Îţi mulţumim pentru tot ce ne-aţi învăţat. Să te odihneşti în pace”

  Josep Maria Bartomeu, actualul preşedinte al Barcelonei, prin intermediul contului său de Twitter

  „Moartea lui Tito Vilanova este o zi tristă pentru fotbal, pentru Barcelona, dar cel mai important, pentru familia şi prietenii săi”

  Jose Mourinho pe contul de Twitter al lui Chelsea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.